Yhdistyksellämme on käytössä www-pohjainen jäsentietojärjestelmä. Järjestelmän kautta voimme jatkossa lähettää jäsentiedotteita sekä mm. jäsenmaksut sähköpostilaskuina. Näin säästämme ja helpotamme yhdistyksen jäsenrekisterin ylläpitäjän työtä ja samalla säästämme merkittävästi mm. postituskuluissa.

Aluksi sinun täytyy rekisteröityä jäsentietopalveluihin sekä hyväksyä palvelun käyttöehdot. Huom! Tarvitset siihen toimivan sähköpostiosoitteen.

Tietojen syöttämisen jälkeen jäsenrekisterinhoitaja tarkistaa tietosi ja saat lisäohjeita ohjelman käyttämisestä.

Siirry tästä syöttämään jäsentietosi järjestelmään

– > Rekisteröinnin jälkeen jäsenrekisterin hoitaja tarkastaa tietosi ja lähettää sinulle ohjeet tunnuksen aktivointiin sähköpostiin. Huomaa että jäsenrekisterin hoitaja ei tee tätä työtä päivätyökseen ja tunnuksen lähettäminen saattaa kestää muutamia arkipäiviä. Tarkkaile siis sähköpostiasi päivittäin

– > Mikäli olet mahdollinen uusi seuran jäsen ota yhteyttä seuran puheenjohtajajaan saadaksesi lisätietoa liittymisehdoista

– > Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty ja jäsentiedot tarkastettu pääset aktivoimaan jäsentietosi kertakäyttöisen salasananan avulla. Ohjeet ja aktivointilinkki tulevat sähköpostissa

– > Tämän jälkeen pääset kirjatumaan antamallasi sähköpostiosoitteella ja henkilökohtaisella salasanalla jäsentietopalveluihin

– > Jäsentietopalvelum kautta voit mm. ylläpitää yhteystietojasi, tulostaa jäsenkortin, nähdä jäsenyytesi tilan, ladata avoimet laskut sekä paljon muutaVähä-Pylvään metsästysseuran kesäkokous 5.8.2018 klo 18.30. Salon tuvalla

Pöytäkirja                                                                                               

1. Kokouksen avaus
PÄÄTÖS: Metsästysseuran puheenjohtaja Kalle Pesämaa avasi kokouksen klo 18.35.

2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
PÄÄTÖS: Puheenjohtajaksi valittiin Kalle Pesämaa ja sihteeriksi valittiin Elisa Perälä.

3. Ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkistajien valinta
PÄÄTÖS: Pylväs Sami ja Seppälä Sami

4. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
PÄÄTÖS: Kokouksesta on ilmoitettu 17.7.19 ilmaiseksi kotitalouksiin jaettavassa Kalajokilaakso-lehdessä. Lisäksi kokouksen ilmoitus on ollut samaisen lehden muistilistalla 31.7.19. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

5. Saaliskiintiöt
Teeri 2 kpl, mielellään urosteeriä
– Rauhoitetaan metso ja koppelo.
– Pyylle ei rauhoitusta
– Jänis ja rusakko ei rauhoitusta.
– 10 kaurista ja pyynnissä pitää olla 2 oman seuran jäsentä, kauris isännältä varmistus/ ilmoitus laillisesta jahdista. Pyritään kohdistamaan jahti nuoriin yksilöihin. Kauriit asustelevat lähellä asutusta, tilan omistajilta on kysyttävä lupa, saako kauriita ampua 150m lähempänä asuttua rakennusta. Johtokunta voi tarvittaessa lisätä kauriskiintiön määrää kesken pyyntikauden.
– Fasaanin metsästykseen myydään ns. koiranjuoksutus lupa (25e/pvä), johon saa tiputtaa yhden fasaanin. Fasaaneja on istutettu 300e edestä.

6. Hirviluvat  
PÄÄTÖS: 4 aikuista urosta, 7 aikuista naarasta, 16 vasaa. yht 19.

7. Rauhoitusalueet:
PÄÄTÖS:     Vuoden 2019 rauhoitusalueet:

Taivaanpää
Kantolan Eevan maat rekno: 401-32-9. Ei koske karhunpyyntiä.
Linttinevan suoalue
Rauhoitusalueet ei ole voimassa hirven ja ketun metsästyksessä.

8. Riistakolmio laskenta
PÄÄTÖS: Johtokunta laskee.

9. Koemaastot
PÄÄTÖS: Isoneva/lentokenttä (varotaan hirvenpyyntiaikaan, jos alue on koekäytössä). Annetaan koemaastoja tarvittaessa.

10. Vieraskortit

Kausikortti 75 €

Kausikorttia hakeneet: Niko Jaakkonen, Jussi Hintsala, Olavi Hintsala, Jukka Niskanen, Lind Petri, Rautio Jussi ja Ojala Seppo.

PÄÄTÖS: Hyväksytään

Päiväkortti ja aloituspäivä 10€ vrk.
Kyyhky/sorsakortti koko kaudelle 40€

Vaihdetaan kausikortit kantokylä ms. kanssa, jos molempien kokoukset sen hyväksyy. Ilmoitus Elisa Perälälle tekstiviestillä (puh. 040-9630493), jos haluaa käyttää seurojen välisen kausikorttien vaihdon.

Fasaanin juoksutuslupa 25 €/vrk.
PÄÄTÖS: Hyväksytään

11. Teräshaulikielto
PÄÄTÖS: Seuran alueella metsästettäessä on teräshaulikielto kaikkialla muualla, paitsi joki/niihin rinnastettavilla alueilla sorsanmetsästyksessä.

13. Maanvuokraukset:
PÄÄTÖS: Johtokunta huolehtii maanvuokraussopimuksista.

14. Srva
Ylivieskan riistanhoitoyhdistyksen hallitus käsitteli 25.3.2019 pitämässään kokouksessa kohdassa 6 SRVA asiaa. Riistanhoitoyhdistyksellä on menoja, jotka kohdistuvat SRVA momentille, nyt riistakeskus vaatii, että tähän toimintaan käytetyt varat pitää tulla SRVA toiminnasta. Ylivieskan yhdistyksellä ei ole paljon muita mahdollisuuksia hankkia tuloja kyseisele momentille, kuin hirvikolari tuloista. Yhdistyksen hallitus keskusteli pitkään eri vaihtoehdoista ja päätyi esitykseen metsästyseuroille. Seurat voisivat pyytää vuorotellen 1 aikuisen hirven / vuosi, jonka riistanhoitoyhdistys saa myydä omaan laskuun. Yhteislupa voisi maksaa lupamaksun. Tämä esitys on mahdollisesti ainoa tapa, jolla voitaisiin jatkaa pitkään hyvin toiminutta kolarihirvi asiaa seurojen toimesta.
PÄÄTÖS: Äänestettiin: Kyllä ääniä 1 kpl, Ei ääniä 12 kpl. Eli ei lähdetä rahoittamaan.

15. Karhupalaveri
Sunnuntaina 11.8.19 Raution metsästysseuran majalla klo 13.30.
Vähä-Pylvään metsästysseuran karhuyhdyshenkilöt ovat Toivo Puljujärvi ja Timo Sorvoja. Halukkaat karhunpyytäjät voivat ilmoittautua jommalle kummalle yhdyshenkilöistä.
Toivo 044-3230804. Timo 050-4119578.

16. Muut asiat

Pienpetopyyntikisa
Päätös: Julistetaan pienpetopyyntikisa. Kolmelle parhaalle pyytäjälle palkinnoksi 50€ lahjakortti. Pyydettävät pienpedot ovat minkki, näätä, supikoira, kettu. Pyyntikisaan ei lasketa lintuja. Pyyntiaikaa on vuoden 2019 saakka.

Luontopolku on huonossa kunnossa. Tällä hetkellä luontopolun käyttö on omalla vastuulla. Johtokunta ottaa vastaan hyviä ideoita luontopolun kunnossa pitämiseksi. Johtokunta tekee esityksen luontopolun kunnossapidosta seuraavaan talvikokoukseen mennessä.

17. Kokouksen päättäminen
PÄÄTÖS: Kokouksen puheenjohtaja Kalle Pesämaa päätti kokouksen klo 19.15.Vähä-Pylvään metsästysseuran talkoot Salon tuvalla lauantaina 18.5.2019 klo 9.00 alkaen.
Tarjolla makkaraa ja mehua 🙂

Muistakaahan hyödyntää talkooetu, joka tarkoittaa sitä, että talkoisiin osallistuva seuran jäsen saa 50% alennusta Salon tuvan vuokrasta!

Metsästysseuran talvikokous pidetään Salon tuvalla torstaina 14.2.2019 klo18 alkaen

Aiheena sääntömääräiset vuosikokousasiat

Tervetuloa Johtokunta

Vähä-Pylvään metsästysseuran hirvipeijaiset 19.1.2019 klo 10-14 Salon tuvalla. Maanomistajat, kyläläiset ja seuran jäsenet tervetuloa!

Hirviporukka ja seuran jäsenet talkoisiin klo 8 alkaen.

Tänäkin vuonna on käytössä kausikorttien vaihto Kantokylän Metsästysseuran kanssa. Vähä-Pylvään Metsästysseuran jäsenet saavat käydä pienriistanpyynnissä Kantokylän seuran alueella. Kummankin seuran jäsenet ilmoittautuvat Vähä-Pylvään Metsästysseuran sihteeri Elisa Perälälle tekstiviestillä, jos haluavat käydä metsällä toisen alueella. Yksi ilmoitus riittää.

Liitteenä yhteispalaverissa tehdyt päätökset ja pyyntirajoitukset.

 

yhteispalaveri19.8.2018